Afholdt generalforsamling

Kort referat af den ordinære generalforsamling Linå Forsamlingshus den 31.maj .

Formandens beretning: Forsamlingshuset holder stadig den positive udvikling med mange udlejninger, både til foreningsarrangementer og private fester, og enkelte firmaarrangementer. I løbet af året er der foretaget en del vedligeholdelsesudgifter, bl.a. afslibning og lakering af gulve i begge sale, samt maling af begge sale og indgang, udskiftning af gasfyr, nyplantning omkring buslæskuret, alt sammen ved hjælp F den frivillige arbejdsgruppe.

Regnskabet udviste et overskud på ca. 14.000 kr., men burde være på ca. 22.000 kr., da der er et tilgodehavende hos Silkeborg Kommune for tilskud for diverse foreningsudlejninger i årets løb.

Formanden Viggo Sørensen ønskede ikke genvalg efter 8 år i bestyrelsen. Annette Poulsen blev genvalgt, og nyvalgt til bestyrelsen er Kent Bodién. Bestyrelsen består herefter af:

Bent Pedersen, Annette Poulsen, Ove Rud Jensen, Stefanie Bodien Og Kent Bodien. Bestyrelsen konstituerer sig snarest.

 

Ordinær generalforsamling

Generalforsamlingen i Linå forsamlingshus d. 31 maj kl. 19.00. Vi kommer til at mangle 1 person i bestyrelsen. Er det dig så henvend dig til bestyrelsen. Der er ikke så meget arbejde i det mere, nu huset køre så godt som det gør. Men vi kunne bruge en med gode ideer. Ny tænkning. Vi har stadig vores fantastiske onsdags gruppe der går og lave og holder en masser af ting. Så kom frisk det er meget vigtigt at vi få en bestyrelse så huset kan køre godt. Velmødt til generalforsamling. Bestyrelsen

Forårsfest med revy 2018

Lørdag 3. marts blev Linå Revyen Knald i Låget skudt af i Linå forsamlingshus i forbindelse med forårsfesten.

Aktørerne var: Aase Ringgaard, der stod for musikken, Erik Lindebjerg, Mette Lund Pedersen, Mette Degn, Lillian Mortensen og Jette Sørensen.

Ud over den obligatoriske Sladderbænk, hvor de to ”gamle” kom omkring en masse sjove ”har du hørt” ting om Linå borgere. Sladderbænken havde i år en tillægs sladderbænk, idet de to unge revyaktører Mette P og Mette D også havde en masse at fortælle – selv om de selvfølgelig ikke sladrer. Det har jo kun deres ”nyheder”  fra Facebook.

Der ud over var der numrene Guld på Godset, hvor Konen forsøger at afsætte Manden, Robot-mennesket, der er udviklet på Århus Universitet, og som forestillede en lokal danseglad mand, Fitness sangen fremført af de to Mette´r, Pingvinen hvor Erik som en temmelig bedugget Linåborger ankom til forsamlingshuset og bl.a. fortalte om sine økonomiske problemer, fordi Linå er faldet ud af Silkeborg kommunes kort mod øst. Han forsøgte så at få lidt kvindelig omsorg for de 14 kr., han havde på lommen – det der mundede ud i, at han forlod scenen med bukserne nede om hælene (=pingvin-gang), Sexchikane om kontorchefen, der gramser på kontordamerne, mens den mandlige ansatte trods indladende forsøg på at gøre sig til, må undvære sexchikane.

Endelig var der slutnummeret Undskyld sangen. Versene blev sunget parvis, og ind imellem versene blev der stillet spørgsmål til, hvad det nu gik ud på.

En herlig aften i Linå Forsamlingshus med glade deltagere, fantastisk mad, god revyunderholdning, godt gang i danseskoene, inden festen sluttede med natmad.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Forårsfest med Lokalrevyen Knald i låget lørdag 3. marts 2018 kl. 18

Billetbestilling ved Annette Poulsen tlf. 2285 6801.

Billetpris 225 kr. (for spisning, revyunderholdning, dans til musik af JAK Sound og natmad).
Revyholdet er gået i gang med forberedelserne, og arbejder nu med at få skruet revyprogrammet sammen. 🎶🎭Revyholdet er i år blevet udvidet. 🤗
Som altid satser vi selvfølgelig på at gøre Linå revyen til vores egen lokalrevy.

——————————————————————————————-

Julemarked i Linå Forsamlingshus

søndag 26. november 2017 kl. 11 – 15.

Kom og sælg dine nisser, dekorationer, kranse, lys, juleklip mv. – kun fantasien sætter grænser.

Stand bestilles hos Annette på tlf. 2285 6801.

Pris: Bord 180 cm 50 kr.

———————————————————————————-

Julefrokost i Linå Forsamlingshus

4. november 2017 kl. 18

Billetsalget starter 20. oktober hos Annette på tlf. 2285 6801.

——————————————————————————

Loppemarked på Kløverpladsen ved Linå Hallen

søndag 27. august 2017 kl. 10-15

bestil stand hos Annette på 2285 6801.

——————————————————————————-

FORÅRSFESTEN 4. MARTS 2017

Årets lokalrevy, Linå Kulturrevy 2017, i Linå Forsamlingshus i forbindelse med forårsfesten vakte stor begejstring. Ikke mindst “Sladderbænken” med den seneste lokale sladder fra Linå og slutnummeret “Luksusfælden i Kongehuset” , hvor det fremtidige Kronekøretøj efter besparelser blev til en guldcykel-karet. Efter revyen var der fuld gang i danseskoene, og de 115 festdeltagere kunne gå hjem og tænke tilbage på en fantastisk aften.

Se billeder under Galleriet 2017 Forårsfest/revy

———————————————————————————–

FÆLLESSPISNINGER EFTERÅR/VINTER 2016/2017

Fælles med Linå Borgerforening arrangeres der fællesspisning på følgende datoer:

torsdag 22. september 2016 kl. 18.00

torsdag 27. oktober 2016 kl. 18.00

torsdag 24. november 2016 kl. 18.00

torsdag 26. januar 2017 kl. 18.00

(torsdag 23. februar 2017 kl. 18.00 )Aflyst

torsdag 23. marts 2017 kl. 18.00

Tilmelding: stef@energimail.dk

————————————————————————————————————————–

LOPPEMARKED på Kløverpladsen v/Linå Hallen

søndag 14. august 2016 kl. 10 -16

bestil stand hos Annette på 2285 6801.

pris 100 kr.

————————————————————————————————————————

Ordinær generalforsamling afholdes i Linå Forsamlingshus

onsdag 18. maj kl. 19.00

Dagsorden ifølge vedtægterne.

——————————————————————————————————————

Fornemt besøg til Linå revyen ”Vi er på´n igen”

Forårsfesten i Linå Forsamlingshus i lørdags samlede fuldt hus, og 118 feststemte deltagere var med til at sørge for, at aftenen vil blive husket som en rigtig hyggelig og sjov aften.

Revyholdet, der i år alene bestod af 3 lokale sceneaktører, Jytte Ingerslev, Erik Lindbjerg og Jette Sørensen og ikke at forglemme, den uundværlige kapelmester Aase Ringgaard, har gennem de sidste 2 måneder skrevet tekster til både sange og forskellige andre indslag og øvet på livet løs, og lørdag aften fyrede de så det hele af, efter publikums utallige klapsalver, grin og løbende kommentarer at dømme, til stor morskab for alle.

Men der var skam også fint besøg i revyen, idet både Dronning Margrethe og Prinsegemalen, Indvandrer/inte-grations- og boligminister Inger Støjberg og Dansk Folkepartiformand Kristian Thulesen-Dahl var med.

Revyen startede med en velkomstsang
Derefter var vi på bænken ved Linå Torv, hvor vores lokale turistguide redegjorde for, hvad der sker i Linå. Hun ser og hører jo meget, når hun sidder der hver dag som turistguide. Så der var stikpiller til mange Linå-borgere.
Så besøg af Kristian Thulesen-Dahl, der i en sang på melodien ”Manden på risten” fortalte om sin vej til partitoppen. Han havde statsminister Lars Løkke Rasmussen med som en maionetdukke.
Så kom Inger Støjberg, der hele tiden er på jagt efter egnede steder til at oprette flygtninge-teltcamps, og som ser Linå som et egnet sted. Teksten er lavet, så der udover nationalt og internationalt stof også indgår en masse lokalt stof.
Så var der indlæg fra Dronning Margrethes arbejdsværelse, hvor hun talte om genvordighederne omkring Prinsegemalens pensionering og manglende deltagelse i de royale forpligtelser, herunder hendes 75 års fødselsdag.
Så sang to af aktørerne på melodien ”Gyngerne og Karrusellen” om hvad der rører sig på kommunalt plan, på godt og ondt. Stadionbyggeri, plejehjemslukning, motorvejen, parkeringskælderen under Torvet, manglende engagement i Linå m.m.
Så kom pensionisten, Prinsegemalen på besøg. Han er nu ikke længere sur, og drikker ikke længere sin egen sure vin, da han har afhændet sit vinslot og ladet sig erklære Kong Kurs.
Ved afslutningsnummeret blev det nyeste turisttiltag for Linå afsløret af de Tyrolerklædte aktører, idet Linåbakkerne blev udnævnt som det nye Tyrolerland. Under nummeret gik tyrolerne rundt og delte drinks ud til gæsterne, og fik en del af gæsterne med ud på gulvet til en gang tyrolerdans.
Mellem numrene sørgede kapelmesteren for at underholde gæsterne med dejlig musik, indtil den næste aktør var omklædt og klar til at gå på scenen med næste nummer.

Revyholdet i år har alene bestået af pensionister, men til næste års revy håber de at kunne få lidt yngre kræfter med på holdet. Man er jo temmelig meget på i en forestilling, når vi kun er 3 aktører.

Se billeder under Galleri

Tøj-/sko-/smykke-/make-up-/parfume-/pyntegenstands-marked

Du kender det godt ikke ?

Man køber en ny parfume, et stykke tøj/sko, en pyntegenstand, lidt make up, måske nogle smykker. Ungerne er vokset ud af deres fine tøj/sko.

Så fortryder man, og det komme til at stå i skabet.

Nu er muligheden kommet for at få ryddet op og få solgt nogle af dine fejlkøb, eller de ting der er tid, der skal videre til andre.

Kære piger – søndag d. 28. feb. kl. 11.00 – 15.00 i Linå Forsamlingshus

Du kan købe en bod for kr. 75.

Bestilling v/Annette 2285 6801

Der er opstilling fra kl. 09.00 – 10.45.

Dørene åbner kl. 11.

Vi stiller bord (180 x 80 cm) og stole til rådighed.

Du er velkommen til at stille ting på gulvet, eller have tøjstativer med.

Velmødt Mette, Anita og Annette

Arrangører: Linå Forsamlingshus

———————————————————————————————————————-

Nyhed – Madlavning for mænd

Så startes der et madlavningshold for mænd.

Kurset starter op fredag 23. oktober 2015 – kl. 10 – 13.

Underviser Lisbeth Balleby

Tilmelding til Viggo på 2465 2297.

Kurset arrangeres i samarbejde med Linå og Omegns Husholdningsforening

—————————————————————————————————-

Linedance i Linå Forsamlingshus

starter op igen tirsdag, den 8. september 2015.

Vær frisk – Mød op til første danseaften.

Kurset arrangeres som tidligere i samarbejde med Linå og Omegns Husholdningsforening.

————————————————————————————————————————–

Ordinær generalforsamling i Linå Forsamlingshus

torsdag, den 7. maj 2015 kl. 19.00

Hvis I ønsker at bevare byens sidste samlingssted, er det vigtigt, at I møder frem på generalforsamlingen.

Vi mangler ny kræfter dels til bestyrelsen, dels til at komme med gode ideer til driften af forsamlingshuset.

Hvis du er interesseret i at stille op til bestyrelsen, må du gerne give mig en melding.

På bestyrelsens vegne

Viggo Sørensen

————————————————————————————————————————–

Loppemarked

søndag, 31. maj 2015 kl. 10 – 15

på Kløverpladsen (ved Linå Hallen – over for Linå Forsamlingshus)

Bodplads bestilles hos Annette tlf. 2285 6801

Pris: voksen 100 kr. – ren børnebod 75 kr.

————————————————————————————————————————-

Faste begivenheder

Fælles arrangementer med Linå og Omegns Borgerforening: En årlig forårsfest, en årlig julefrokost og fællesspisning 3-4 gange i løbet af vinteren.

Dette års forårsfest:

Revyforårsfest i Linå Forsamlingshus lørdag den. 7. marts kl. 18.00. Dørene åbnes kl. 17.30

Prisen for billetter er kr. 200 pr. stk. og de købes hos

Ester Danielsen 8684.1552 eller

Viggo Sørensen 2465.2297 – senest den 28. februar.

Mellem kl. 10-12 om lørdagen, dækker ”gæsterne” selv de borde, de skal sidde ved. Så husk ved tilmelding at sige, hvis du skal sidde sammen med nogle bestemte.

Gæsterne sørger selv for duge, lys, pynt, osv. Der er gevinst til det bord, der vinder.

Forsamlingshusets bestik, service, fade osv. står til rådighed.

Revyèn hedder i år:

Frisk brød med tvebakker – En revy med krummer i.

Og revyholdet består af en flok friske personer fra Kløverbyerne. De arbejder hårdt på, at vi alle skal føle os underholdt, og det skal vi nok blive til fulde.

Maden laves af Lars ”kok” med forret, buffet og dessert. Hotdog til natmad.

Musikken bliver leveret af Søren Bastrup, Silkeborg

Så vel mødt til en festlig aften, som er arr. af Linå Borgerforening og Forsamlingshuset

Husk at støtte op om det lokale, det er det eneste vi har i byen.

Loppemarked

Loppemarked på Kløverpladsen ved Linå Hallen

søndag 27. august 2017 kl. 10 – 15

Bestil stand hos Annette tlf. 2285 6801

Pris 100 kr./børn 50 kr.

Forårsfest/revy 2017

Årets lokalrevy, Linå Kulturrevy 2017, i Linå Forsamlingshus i forbindelse med forårsfesten vakte stor begejstring. Ikke mindst “Sladderbænken” med den seneste lokale sladder fra Linå og slutnummeret “Luksusfælden i Kongehuset” , hvor det fremtidige Kronekøretøj efter besparelser blev til en guldcykel-karet. Efter revyen var der fuld gang i danseskoene, og de 115 festdeltagere kunne gå hjem og tænke tilbage på en fantastisk aften.

Se billeder under Galleriet 2017 Forårsfest/revy